miercuri, 22 februarie 2012

Quiz: Ce zodie este sufletul tau pereche?

Rezultatul meu:

Partenerul tau apartine elementului FocElementul Foc corespunde zodiilor Berbec, Leu si Sagetator. Focul simbolizeaza pasiune, energie, impulsivitate, entuziasm, inspiratie, idealism si credinta. Persoana careia ii corespunde elementul Foc este o fire puternica si increzatoare in propriile forte, dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce isi doreste. Sufletul tau pereche este o sursa de inspiratie pentru cei din jurul lor deoarece nu se da batut niciodata si face tot posibilul pentru a se descurca singur in viata.

afla si tu ce zodie este sufletul tau pereche : http://www.kudika.ro/quiz/20832/r/Quiz-Ce-zodie-este-sufletul-tau-pereche.html

miercuri, 1 februarie 2012

Un nou Giveaway de la Toxic Cupcake


Produsele Farmec sunt cunoscute de toata lumea,deoarece este o firma romaneasca,daca nu ma insel cu resedinta la Cluj Napoca.Le stiu inca din copilarie,cel putin crema de maini era tare celebra..pana si bunicii mei o foloseau.
Toxic Cupcake impreuna cu Farmec organizeaza acest giveaway care incepe astazi pe 1 februarie 2012 si dedline-ul este pe 22 februarie 2012.